Třetí v řadě

Třetí v řadě

Anotace: i v životě...

Cesty jsou nevyzpytatelné,
skrz sny či bdění nás vedou,
útěchou není nám polibek,
ale spočinutí na desce náhrobní.

Dva už mé kroky nás hledají,
a tím pádem já třetí v řadě jsem,
bez ostychu, bez skvrnky pokušení,
neúnavně stojím dále.

Bez vyčerpanosti nekončících snů,
v půvabném objetí krásek, jejich tváří,
zrcadlo, obraz nerozumný dává všanc,
všem pohledům a chtíčům úchylů.

S upřímností člověk nejdále dojde,
bez příčin zlého svého ducha,
kdy naše roztoužená ústa,
v polibcích se rozpouštějí…
Autor Láďa, 25.08.2010
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí