Abys nezapoměl

Abys nezapoměl

poslouchám
rty co šeptají na mě
vnímám
tvé vrásky
když cítíš se na dně
cítím
to prázdno
v náručí svém
a bláznivě věřím
že to nebyl sen
...
květy sedmikrásky
nechám ti položené
pod polštářem
abys nezapoměl
...
Autor TedelyBear, 25.08.2010
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Casssidy, Monicckaa, Veronika.P, CULIKATÁ, Jesper, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí