Samota

Samota

Anotace: ............

Děláš, že ji nevnímáš.
Tváříš se, jako by nebyla.
Vstáváš s ní i usínáš.
Ona však v Tobě ožila.

Drží Tě v náruči bez lásky.
Hladí Tě studenou dlaní.
V duši Tvé zakrývá obrázky.
V zrcadle díváš se na ní.

S ní nežiješ, pouze přežíváš.
Podle se skrývá za štěstím.
S ní v depresi potají chodíváš.
Stává se jednou z Tvých neřestí.

Zadupej na ni, do kouta zažeň jí!
Je na oko silná, však slabá a zbabělá.
V její sluji oheň naděje zažehni.
Ukaž, že víra Tvá stále je bdělá.

Největší zbraní bude Ti přátelství.
Kouzlo, jenž rozzáří ponurou temnotu.
Dále pak šiř toto radostné poselství.
O tom, jak v boji si porazil samotu...
Autor James Libustka, 25.08.2010
Přečteno 331x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, jitka.svobodova, Niky88, carodejka, Krahujec, dream in emptiness, Noc17, Psavec, CULIKATÁ, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné verše.

Největší zbraní bude Ti přátelství.
Kouzlo, jenž rozzáří ponurou temnotu.
Dále pak šiř toto radostné poselství.
O tom, jak v boji jsi porazil samotu...

26.08.2010 17:37:00 | carodejka

krásná, bouřící.. ode mě ST básníku ;)

26.08.2010 12:42:00 | dream in emptiness

st

25.08.2010 17:24:00 | malá slečna

tentokrát slabota

25.08.2010 13:18:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí