Můra

Můra

Anotace: ***

Decentně vyděšen prázdnotou v ně,
pokouším se vypsat jí na papír.
Uchlácholen že konám správně,
nacházím na okamžik mír

Náhle však přelétne chmura či můra
a vrhne se do plamenů hořící svíce.
Se smradem spáleniny křikne: „Hurá
již nebudu zde více!“

Divím se tomu bláznivému tvoru,
co raduje se ze svého konce.
Netušíc, usednu opět ke stolu,
že pochodeň živá kazí koncentrace.
Autor Edmond Kadad, 25.08.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Wildcat, l'âme
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí