Bestie

Bestie

Anotace: jediné mé dílo které jsem ocenil jako bestiálně dokonalé, zaslouží si tak vysoké hodnocení?

Bestie

Svlékám tě až na kůži
Uhýbáš mi pohledem
A tváře se ti červenají
Studem

Dotýkám se tě konečky prstů
Plaše odvracíš hlavu
Odhaluješ mi svou šíji
A vystavuješ ji mým polibkům

Cítím tvůj pravidelný dech
Rozkoší přivíráš víčka
Z úst ti uniká slastný vzdech

Tehdy tě poprvé udeřím

Nečekáš to a málem spadneš na zem
Jako hvězda z nebe
Chytám tě však za vlasy
Zlaté jako paprsky slunce

Smýkám tebou po podlaze

Vyděšeně křičíš
Jako malá myška
Zahnaná do kouta
A osamělá

Neberu to v potaz

Je to moje chvíle

Odhodím tě na postel
A obkročmo ti sednu na hrudník
Vyrazím ti z plic všechen vzduch

To je teprv ten správný vzdech!

Jsi nádherně dezorientovaná
Jasně to vnímám
Čtu to z tvých očí
Rysů tvé tváře
Jako z mapy označující místo pokladu
Cítím strach prosakující z tvých pórů

Je to tak opojné

Spoutám ti ruce a nohy
A vytáhnu své nádobíčko
Samé ostré věcičky

Ne, nezakryji ti oči
Chci, abys viděla co tě čeká
A nemine

Do tváře vyryji ti své jméno
Bestie
Abys na mě nezapomněla
Nikdy

Hlavní řez povedu od klíční kosti
Až dolů k podbřišku
Vyvrhnu tvé vnitřnosti
Aby ses na ně mohla podívat

Abys je mohla obdivovat se mnou
Bude to jen začátek
Malá milostná předehra

To další bude bolet ještě víc
Dlouho
Budu si s tebou hrát

Jako si dítě hraje s novou hračkou
Dokud mě neomrzíš
Autor Jesper, 25.08.2010
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: LuciaH27, Anjesis, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trocha zvráceny, ale zajmavým způsobem i přitažlivy, a fakt moc dobře napsany

01.12.2010 13:12:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí