Svou cestou....

Svou cestou....

Anotace: Každý by měl jít svou cestou....a ne cestou druhých....

Proč mám občas pocit,
že všichni proti mě jsou.
Proč mám občas pocit,
že všichni se na mě zkrz prsty dívají,
vždyť jdu jen cestou svou,
na kterou se jen někteří vydají.
Cestou svou,
těžkou a trnitou.
Cestou svou,
po které mnozí nikdy nepůjdou.
Nepůjdou po ní,
protože víru sami v sebe nemají,
nemají nebo mít nechtějí
a raději se na cestu
ostatními vyšlapanou vydají.
Autor monyka, 25.08.2010
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí