Njelepší kamarád

Njelepší kamarád

Anotace: ...každý by ho měl mít.....

Když člověk zjistí,
že už nemá cenu žít.
Když člověk,pro všechno co žil,
chce život zahodit.
Když člověk opravdu už na dně je,
jeho nejbližší přítel tu pro něj vždycky je.
Ten nejbližší,
kterého má ze srdce rád,
ten nejbližší,
co říká si kamarád.
Pro lidi jako je on,
má cenu žít.
Pro lidi jako je on,
musíš vždy otevřenou náruč mít.
Na jeho radu vždycky máš dát,
jeho srdci naslouchat
a být pro něho nejlepší kamarád.
Autor monyka, 25.08.2010
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí