Voda nebo ne.

Voda nebo ne.

Anotace: Rozdíl.

/Zkřížíš nohy.

Nad vodou den
a pod ní noc.

Přitom tak moc
chceš vidět ten rozdíl.

/Vstaneš.

Na hladině pár vln
a pod ní už nic.

Přece za víc by stálo
cítit ten rozdíl.

/Protáhneš se.

A jdeš dál, protože voda
ti cuchá nervy.

/Zastav se.

Žádný rozdíl není.
Autor l'âme, 25.08.2010
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žerty stranou, málo kdo chce v tuto dobu vědět něco více o vodě.

25.08.2010 23:02:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí