SSSSSSSSSSSSSS

SSSSSSSSSSSSSS

Anotace: sjetej svět syslů

stovky sjetejch syslů
si spojuje spousty smyslů
sami si stanovují situace
symbolem se stává separace
severním směrem sysli se sápou
sjízdějcí svinstvo sami si sypou
situjují si super svět
stačí syslům sebe sjet
syslové sípu spousty slov
současným se stává syndrom sov
sami si stanovili svoje stavy
samovolně sjíždějí sázavské splavy
simultálně samosebe suspendují
soudobě svitivé svinstvo sají
Autor ostuda lidstva, 26.08.2010
Přečteno 505x
Tipy 6
Poslední tipující: DNA, Pythonissa__, Iv, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SssssT.

04.09.2010 20:28:00 | Pythonissa__

super

26.08.2010 12:23:00 | malá slečna

Řádek Sjetej svět syslů mne rozesmál

26.08.2010 00:40:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí