Jednobarevný lidi

Jednobarevný lidi

Anotace: ..........

Co jednobarevný lidi
o světě tuší?
V co doufají?
O co se snaží?

Co přejí si,
když nad ránem sněží?
Co cítí,
když z očí jim prší?

Proč milují
a nesnáší?
Co jim krásu přináší?

A proč jich je tolik
na tomhle světě?
Černobílá tma
po celý planetě.

Kde jsou ti druzí,
přátelé mí?
Co v životě mi napoví?

A kde jseš Ty?
Ty jediný a můj.
Co jdeš sám,
ne v stádu jak kůn?

Kdy najdu Tě
a spatřím již?
Kdy duši Tvou podepíši?

Kdy?
...
Barevná vločko uprostřed hnoje
Autor urcite.me.neznas, 26.08.2010
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, démon zatracení, malá slečna, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš úžasný pocity.

10.09.2010 21:55:00 | Elisha

Tak jsem si na literu po dlouhý době něco přečet a jsem moooc spokojenej, asi to zkusim častějc:) Je to krásný:)

26.08.2010 19:59:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí