Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: *rozpracovaná písnička*

Někdy se neslyším
Já neposlouchám co si zkusí vylézt z pusy
Facku si
vlepím
A hned zase pro bolest roztrhám se na kusy

Provádím stovky špatnejch činů
Nevědomky biju
A na poslední chvíli cítím vinu
Řekněte mi, že nejsem sama
Ať nemusím si sama lhát

Koukni se do zrcadla, na stole je káva
V ní kostka cukru, mlíko, bez ní se ti točí hlava
Koukni se do zrcadla, ulom si nos
Taky jsi jako malá chodila bos

Sotva se rozední
Tak noční můry začnou se mi smát
HAHAHA
Občas mám slyšiny, jak chtějí se mi mstít
Já slyším hlavně to, co nechci být

Koukni se do zrcadla, na stole je káva
V ní kostka cukru, mlíko, bez ní se ti točí hlava
Koukni se do zrcadla, ulom si nos
Taky jsi jako malá chodila bos

Koukni se do zrcadla, víš, že jsi jiná?
Ať už jsi malá, velká, pořád jsi stejně líná
Chtělas být víla, něžná víla nesmělá
Ale vílu vílou hůlka nedělá
Autor myší královna, 26.08.2010
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jedam, Psavec, Gabrielle, malá slečna, Sam&ntha CH.Camberly Way, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Jiná, pamp_elka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale no tak... víla bydlí ve volném prostoru, je volný tvor, umí zázraky a léčit.......ale také se umí bránit...prý

26.08.2010 07:31:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí