Pouta nekonečna

Pouta nekonečna

Obklopená
ne)šťastnou vidinou
a slzami jež tečou
když se jich
člověk nejmíň prosí
v učích zní mi sliby
že nepůjdeš za jinou
že jenom kolem mě
se Tvůj svět točí
(ne)šťastná
když zjistím
že tomu tak není
zklamaná představou
když blízký člověk zraní
a když zjistím
že to hrozně
bolí
...
je snadné rozbít
pouta "nekonečna"
snad bolest
co uvnitř zůstává
není nekonečná
...
Autor TedelyBear, 26.08.2010
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: René Vulkán, Casssidy, Monicckaa, Veronika.P, malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečná určitě není,neboj:-)

26.08.2010 10:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí