Schovával jsem se před deštěm

Schovával jsem se před deštěm

Anotace: ...

Schovával jsem se před deštěm
však cožpak mrtvý může
jak kámen co nebyl vyleštěn
jak ten co stáhli ho z kůže.

Nač mrtvému je schovat se
cožpak to potřebuje
když leží ve své zahrádce
kde jenom vichr duje.

Zahrádka mrtvých – zahrada
již všichni dobře znají
podivná je to záhada
proč se jí vyhýbají.

Vyhýbají se ze strachu
věří jen v život časný
však co až padnou do prachu
až tam co plamen jasný.

Co ještě čekáš od světa
hladina bolesti vzduta
život je jak zlá odveta
je to jen pohádka krutá.

Proč o krutost se strachovat
pro zlé to utrpení
proč snažit se je zachovat
když smrt vše stejně změní.
Autor Skalsky Pavel, 26.08.2010
Přečteno 333x
Tipy 32
Poslední tipující: Markéta G., Anejet, oběžnice, šuměnka, Zorenka Ježková, susana načeva, kuskus pruhovaná, James Libustka, Dota Slunská, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))))ST!!!

07.09.2010 02:17:00 | susana načeva

nádherná, ale trochu STrašidelná

26.08.2010 15:26:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí