Proč??

Proč??

Anotace: tolik otázek...málo odpovědí....rasismus...který nikdy nepochopím

Proč tolik dětí a lidí umírá,
proč svět občas nespravedlivý je,
proč tolik rasismu
kolem nás je.
Proč lidi šlapou furt ty stejný koleje,
proč kolem mě
všechno tohle je.
Proč lidé proti tomu nejdou do boje.
Proč tolik lidí jiné barvy pleti,
proč tolik židů,černochů....
....a dětí.
Proč umírá denně tolik lidí,
proč kolem nás všichni to vidí?
Vidí a nic s tím nedělají,
vidí a k rasismu se přidají.
Autor monyka, 26.08.2010
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí