Básně

Básně

Anotace: Uvádím do citace své pocity, které cítím.. však si přečtěte, posuďte sami

Proč??
Ach jo, co se to stalo,
posloucháš mě vůbec?
Osude, mnoho věcí mi sílu ubralo,
snad není život jako kupec?


Proč už není vše jako dřív,
kdy jsem věděla, že se mi svěří?
Ať otevřou všichni oči,
že ve hře na život a na smrt se s námi točí!


Já si mám od sls oči otřít,
když smrt na de mnou bude tančit?
Pozdravím jí, přivítám,
VNÍMEJ MĚ KONEČNĚ!! ODLÍTÁM!!


Cesta
Sviťte mi hvězdy, družky měsíce,
záleží mi na tom, velice!!
Má cesta leží ve hvězdách,
posetá ve verších.


Kráčím mezi lesy,
vzpomeňte si na mě přeci!!
Darujte mi světlo vaše,
ať z lidí není jenom kaše!!
Autor Jasmína Večerní, 26.08.2010
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Elisha, al-pacino, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak vítej!Čti a piš!

01.09.2010 19:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí