rýma

rýma

Anotace: .

staví hnízda co to jde
snaží se a stále víc
smat se?copak to jde
když z nosu holub vyje na mesíc?
ta rýma mne fakt zabíjí
rukávy jak od slimáků
kapesníky docházejí
holube ty chcípáku
nech muj rypák v klidu být
nechť jsou suché kapesníky
bez nudlí chci na vždy žít
kapičky do nosu!FAKT DÍKY!
:-)
Autor najrob7410, 26.08.2010
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila mě a líbí se mi...

18.11.2010 17:34:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí