Zoufalá výpověď

Zoufalá výpověď

Anotace: výpověď zoufalé ženy, která si vzala zločince...

Spaluju oheň
nežádoucího strávníka
dostal se mi do krve
. . .
a nebylo to poprvé...
. . .
spaluju vzpomínky
knihy fotky kazety
vzala jsem si vraha
. . .
kéž bych ho nikdy nepoznala...
. .
oslovil mne tehdy u baru
chtěl sbalit nějakou holku,
ale zalíbila jsem se mu natolik,
že se mnou přebaloval i naše dítě
. . .
tehdy jsem se
i za něj provdala
já nána blbá
. .
dnes mi volal,
že dává roha
prý sebral nějaký peníze
někoho zabil
. .
do telefonu mi brečel
i nadával
nechápala jsem ho
vlastně jsem ho
nikdy nepochopila,
ovšem sama láska
je někdy k nepochopení
. .
člověk dělá kraviny
a někdy musí trpět
.
nechal mě samotnou
a já se chtěla
zbavit pocitu,
že jsem vůbec někdy měla
nějakýho mužskýho
Autor Tomáš Přidal, 26.08.2010
Přečteno 242x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, dream in emptiness, Niky88, Psavec, hašlerka, WAYWARD, Gabrielle, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se Ti.1*

28.08.2010 20:07:00 | jitka.svobodova

...fajn ST

26.08.2010 20:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí