Životní (ne)jistoty

Životní (ne)jistoty

Anotace: ...

Prolomíš ticho
kaskádou slov
v nejrychlejším čase
okurkové sezóny
Hledáš
a otevíráš
nepoznaná okna
bez výhledu
k obraně prázdných činů

A všichni jsou šťastni
A všichni se smějou
A všichni přece žijou

v království bez koně
v pohyblivém kurzu eura
v objetí neznámých známých
v podobenstvích
mýdlových oper

Prolomíš ticho
nářkem
hlasitým až kamsi do nebe

Hrdina dne
co nocí slábne

...

ze svých (vy)trvalých ztrát
Autor Alci, 26.08.2010
Přečteno 373x
Tipy 29
Poslední tipující: piťura, Jin&Jang, enigman, Chancer, Romana Šamanka Ladyloba, James Libustka, Jana M., WhiteSkull, Divoženka1, umělec2, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jistě/ne/...

30.11.2013 01:40:49 | enigman

a nakonec..
se nejistota..
stala nejvetsi jistotou

vykricena do ticha vsednosti..

04.09.2010 08:21:00 | Bean

Všichni jsou šťastni
jako na povel,
jen někdo
možná
zapomněl...

27.08.2010 16:34:00 | G.P.

Pravdivost je v ní ukryta...

26.08.2010 18:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí