Namaluji obraz

Namaluji obraz

Anotace: s nadějí

Naposledy namaluji obraz
S veškerou odpovědností a pečlivostí
Využiji každých možných krás
Jež nejsou v rozporu se skutečností

Plátno rozprostřu do velké šíře
To abych viděl do všech koutů
Protože nechci být za švindlíře
Jenž nevhodné vsouká do chomoutů

Výběr barev na radostné rozšířím
Naději naředím aby jí bylo dosti
Na temnotu a stín se zaměřím
Jasností a čistou barevností

Až štětec dotkne se plátna naposled
Zůstanu před ním plaše stát
Už vím že život není žádný med
Ale ještě zkusím bojovat
Autor soske, 06.01.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň plná naděje:-)

06.01.2006 09:02:00 | Hippy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí