Za sklem

Za sklem

Anotace: "zvlněná realita"

Sbírka: 2010 Snění?

Uvězněná pod pokličkou
svět se svíjí
Uvězněná smyslnost
svět kvílí

Uvězněná, svázána
svět neutichá
Uvězněná bez chuti uniknout
svět má odlesky třetí dymenze
Autor Satha, 26.08.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Strixa, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí