Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...

Svítí na mě hvězdy
-krásně se mi sedí v trávě samotné
- raději bych tu byla s tebou
A trochu víc hvězd bych si prosila

Už objevil se i měsíc
-a já lehám do voňavé suché trávy
-zapáchající a mokrá je jak po děšti
Ještě trochu víc hvězd

Již hledám souhvězdí
-rukou se dotýkám hladké čisté cesty
-pěně hrbolatá a blátivá na dotek
Poslední hvězdy, prosím

Poslední hvězdy
Ať můžu na chvíli usnout
Všechny hvězdy zhasnout najednou
A na všechno zapomenout
…Dobrou noc
Autor Pure.Andrie, 26.08.2010
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ta.cupka., Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí