Karavana

Karavana

Anotace: ...

Karavana velbloudů a koní
já rovněž patřím do ní.
Duny a písek, písek všude,
slunce krvavé, rudé.
Východ a západ, sever, jih,
duch Všemohoucna na mne dých.
Kde je konec, kde začátek,
oáza, fatamorgána, omotaný šátek.
Nejsem svobodná, nejsem otrokyní,
spoléhám na tvé dobrodiní.
Je jedno, co druzí o mě míní.
Autor Inge, 27.08.2010
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí