VĚTRU DÁVÁM BLUES

VĚTRU DÁVÁM BLUES

Anotace: s větrem ticho múz.

Jsou i větrem psané řádky
cesty co vedou do pohádky
jen v krasné krajině
plavou lásky na hladině
já vzdám se ticha
noc co plachá
vzdá se ticha
bloudí v krasné temnotě
jako ticho v prázdnotě
ještě jen mlčí
když se slunce mračí
s větrem ticho múz
větru dávám blues.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.08.2010
Přečteno 263x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, Psavec, Krahujec, Rejha, Gabrielle, malá slečna, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí