Odplouvá

Odplouvá

Anotace: ...

Smutný to pohled na prázdno
v jejích očích.
Sklopila hlavu,
skrývající tajemství.

Její myšlenky jsou jako
zamotané klubko
černého provázku,
jenž se snažím rozmotat.

Nemám šanci se k ní dostat.
Je moc daleko.
A loďka do jejího nitra
Právě odplouvá.
...
Zmeškal poslední možnost.
Autor teniska, 27.08.2010
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, carodejka, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí