Neboj se, začíná svítat

Neboj se, začíná svítat

Anotace: | Noční můrou se mnou projdi |

Po oknech kapky stékají, to andělé slzy roní,
jen teskně shora koukají, na svět plný šílenství.
Jako jeden z andělů, vzlykáš mi v náručí častokrát,
strachem z nočních můr, pod závojem tmy bojíš se spát.
Strachem ze snů, kvůli kterým pláčou andělé,
z bolestivých odrazů lidské duše zlomené.
Chtěla bys učinit anděly šťastnými, chtěla bys sama s nimi lítat,
se smutkem v očích říkám ti: "Lásko má, neboj se, začíná svítat..."
Autor Dark_by_Design, 27.08.2010
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí