Dech kyvadla

Dech kyvadla

Anotace: Je to neúprosné

Když čas
neslyšně kráčí
že v tobě tají dech
smrt za sebou vláčí
a krok tlumí tmavý mech
v té chvíli ptačí nářek
se zháší v smutný tón
co zní mi v duši lahodně:
"Bim, Bam"!,
zvoní zvon
a já slyším
jak čas neslyšně kráčí
a mám zatajený dech
umlkl nářek ptačí
já ulehl na tmavý mech.
Autor Jan Urban, 11.11.2004
Přečteno 401x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí