Mare Cognitum..

Mare Cognitum..

Anotace: .. Lunae

Práve parkujem na Mesiaci
(nie, nemám fáro ani jet)
ako parkujú stroskotanci
nie je mi tu čo závidieť

zarytý v prachu do pol tela
blany na krídlach samý zdrap
slza z ľadu z rias odletela
rob čo chceš, hlc prach, fúkaj, hrab!

Mare Cognitum ploché dno má
celé poznávať nemám síl
o poznanie, čo mám tu - doma
inde by som sa neprosil

trocha som zmúdrel, preparkujem
len čo sa z pádu preberiem..
.. za všetko sa mu poďakujem
ako zlý sen to neberiem
Autor Petbab, 28.08.2010
Přečteno 270x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lota, Kubino 2, Marfuša, labuť, Gabrielle, Mbonita, Ovádko, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc krásná poezie...

29.08.2010 00:34:00 | Lota

profesionální.

28.08.2010 18:31:00 | Marfuša

a já mám v oblibě český jazyk ač nejsem Čech

28.08.2010 13:01:00 | Petbab

prej my mladí slovenštině nerozumíme - říkají v televizi ale není to pravda

28.08.2010 12:47:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí