Rakousko

Rakousko

Anotace: Psáno na třídením poznávacím zájezdě v Rakousku.

Sbírka: Okvětí melancholie

Vrcholky rozpolcených emocí
zdolal půvab půvabů.

Roztáhl křídla a vznesl se tak lehce,
jako vánek za teplých letních večerů.

Nebesa čechrala vlasy zbloudilcům
z cizích zemí.
Okenice čekaly s náručí otevřenou
dokořán.

Tady pohled na svět,byť jen na chvíli,
každý změní,opravdu!
Přísahám,pohádka to není.

Vůně posekané trávy ve mne probouzí vzpomínky,
hladí mne na špičce nosu
a kolébá smyslnost úžasu.

Člověk vůči té kráse dost pošetile působí,
navzdory rozumu či síle.

Doma je doma.
Ovšem…je tu mile!
Autor Dullsinea, 28.08.2010
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Labanda, Gabrielle, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí