Julie

Julie

Anotace: ...

Tichý dotyk.
Letmý pohled.
Dech, který nevidí.

Oči do spánku propadlé.
Tvář vyzařující světlo
Života.

Polibkem na rozloučenou
Přivítal jí i sebe
Mezi neživé.

Lahvička s jedem
Působí.
Umírá.

Ona procitne.
Marná to snaha
O jeho probuzení.

Díra do prázdna v jejím srdci je větší a větší.
Poslední polibek smyje kapku jedu na jeho rtech. Jedna bodná rána a ... spolu navěky a šťastni.
Autor teniska, 28.08.2010
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí