Proč?

Proč?

Anotace: Není to žádný básnický dílo, ale snad každý pochopí, co jsem tím chtěl říct..Svět je čím dál sobečtější a lidé také..

Zbyla pouze díra,
díra v mém srdci,
už v něm není víra,
pusto jako v kleci.

Odcházím drazí daleko,
co nejdál od vás,
kde začnu nový život,
to nejlepší pro nás.

Už nejsme malými,
jako před pár lety,
chceme od života více
sbírat života květy.

Do světa dospělích,
rychle se dostáváme,
jejich špatné vlastnosti,
stejně rychle nabíráme.

Už to nejsi Ty,
už to nejsem já,
už to nejsme my,
každý něco hledá.

Každý má to,
co sám si urve,
jdeme klidně přes mrtvoly,
hlavně když to půjde.

Proč se všechno mění,
přoc vždycky k zlému?
Proč?
Proč ne k dobrému?
Autor Tomi Paci, 28.08.2010
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí