Únorový úmor

Únorový úmor

Anotace: ...

Slabé únorové slunce
Den je stále krátký
Začaly nové konce
A končí nové začátky

Zima je konečně na ústupu
Otupění z náhlých změn ovládlo nás
Odolávání sladkému poutu
Nemyslet na následky zrádných krás

V jiskřících očích zklamání
Bolavé srdce nezkrotíš
Jen tak chvíli obdivuj ledu tání
Dřív než hlavu ztratíš

Ztratíš hlavu, pak i srdce
Pro iluzi spravedlivé rovnováhy
Nakonec pomine i voda v řece
Ve které chladíš unavené nohy
Autor Sharáda, 29.08.2010
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, malá slečna, Gabrielle, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí