Neupřímně upřímná

Neupřímně upřímná

Anotace: ..

V noci dostanu se do Tvých rtů
- hlouběji než při ranním loučení.
A z nedostatku lásky nejsme zhrouceni
- možná trochu já ve skrytu duše.

Nikdy neřekneš mi sbohem suše
- přesto mi v něm něco chybí..
přiznání,
že nejsme si cizí.

Jsme přátelé přes den,
milenci v noci
a blázní stále.
Autor K.lara, 29.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Gabrielle, Strixa, Niky88, jedam, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí