Plechovka s mou duší

Plechovka s mou duší

Anotace: ...

Do plechovky
od nevím čeho

vložím svou duši
aby mi ji už
nikdo neukrad

svět je džungle
pomyslím si
je nenasytná
jako náruč
krkavčí matky
dvojsmyslná
jako tvoje rty

a bude to pěkně chrastit
po cestě
až poběžím do práce
chytit svůj chlebodárcovskej
vlak
až mě přátelé zas odsunou na vedlejší
kolej protože mám víc problémů
než oni
bude to cinkat pod bundou
jako myšlenka cti
dávno vím že mí přátelé
nejsou matka Tereza
ale nejde to schovat před lidmi
jako nějaká úchylka
každý to hned uslyší

bohužel

převážím totiž
duši
Autor Jasmin de Paris, 29.08.2010
Přečteno 281x
Tipy 26
Poslední tipující: Churry, teď už nikdo, PrinceznaHeliovýchbalonků, Lacosta1, Agniezka, labuť, Květka Š., lennerka, Gabrielle, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle oduševnělé!

01.09.2010 13:18:00 | teď už nikdo

keby ju takto prevážal každý z nás, celý svet by hrkal..
a súhlas so Slávkou!

29.08.2010 17:52:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí