Naivně pozitivní DOMNĚNKA

Naivně pozitivní DOMNĚNKA

Anotace: ... když si vyvozujeme mylné KLADNÉ závěry

jako jasné světlo září
když je kolem tmy dost
jako víkend v kalendáři
přivolává radost

tušíš, věříš, ba snad i víš,
že to jinak není
přitom probudit by ses měl
z hlubokého snění

jaké je pak překvapení
když to, v co ty doufáš
nakonec tak dobré není
pak už si jen zoufáš
Autor K.k.k.Kajluška, 29.08.2010
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prvda pravdoucí.

09.10.2010 22:15:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí