Negativní DOMNĚNKA

Negativní DOMNĚNKA

Anotace: ... když si vyvozujeme mylné NEGATIVNÍ závěry

zabodává se do srdce
hlodá v morku kostí
dostala se tam tak lehce
můžeš puknout zlostí

zrodila se ve tvé hlavě
máš nějaký důkaz?
zklidni se, zvládneš to hravě
náladu si nezkaz

znám ten pocit ukřivdění
prožívám ho každý den
jen se neboj, to nic není
byl to jenom špatný sen

jak lépe by bylo lidem
bez těch vlastních soudů
bohužel však většina z nich
staví sobě boudu

a tak prosím přemýšlejme
jenom s čistou myslí
přátele si nevzdalujme
jinak budem zkyslí. :-)
Autor K.k.k.Kajluška, 29.08.2010
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já taky.

31.08.2010 11:28:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí