Nespatřená Krása

Nespatřená Krása

Anotace: (: . .jméno její. . :)

Uzavři tu ránu
pofoukej bolest
podej ochrannou ruku
a unášen vírem snů
vciť se do jejích pocitů
. . .
nakoukni do salónu
kde třídí myšlenky
krásné a něžné
citlivé a vážné
. . .
pohlaď oční víčka
až přivře oči
ty dvě zrcadla
kterými se dívá do světa
. . .
pošeptej jí do ouška
jak je krásná
pohlaď její dušičku
. .
zachytni se
výšin jejího hlasu
sešplhej po něm
a pozdravuj
dnešní večer
ústy bohyně
.
protože slova,
která vyplynou
z jejích rtů
omámí lidstvo
.
a dnešní noc
se svlékne
z černé halenky,
která zahaluje
Nespatřenou Krásu
.
a není zakázané se dívat
Autor Tomáš Přidal, 29.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, dream in emptiness, labuť, jitka.svobodova, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov..nádhera..

01.09.2010 16:54:00 | dream in emptiness

Dovedeš o svůdných věcech psát citivě a cudně.V tom tkví krása Tvé poézie.

31.08.2010 07:21:00 | jitka.svobodova

Překrásná báseň pane,moc se
mi líbí:)

29.08.2010 20:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí