Společník

Společník

Anotace: ...

Společník

Za rozbřesku
Ukládám tě ke spánku
Abys byla v bezpečí
Nikým nerušena
Nikým nespatřena
Při svém spánku

Budu u tebe bdít
Připraven tě chránit
V případě nebezpečí

Zakrývám ti tvář bílou krajkou
Na hruď pokládám ti bílou růži

Budu u tebe bdít
Dokud hvězdy nevyjdou na obloze
Pak vzbudím tě a budeme spolu
Tančit

Budu do noci šeptat tvé jméno
A ona mi jím bude odpovídat
Do tvých vlasů vetkám hvězdy z oblohy
Do rozbřesku budeme spolu

Pak uložím tě ke spánku
A budu tě dál chránit
Do prvních hvězd
Pak zvednu opět víko rakve
A protančím s tebou celou noc

Než za rozbřesku opět uložím tě zpět
Než znovu zaklapnu víko
Pak budu čekat na první hvězdy
Zatímco budeš spát
Autor Jesper, 31.08.2010
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí