Vlk

Vlk

Anotace: ................

K čertu s vámi se všemi
co jen si myslíte, že mě znáte
že vidíte do mého srdce
nemůže to být jen vaše iluze
jsem ten co má na prsou amulet
vlka
toho tvora ze samotného pekla
starého běsa
legendu z temných hvozdů

opilý jsem medovinou
v mé krvi vaří se dávná síla
přízraku, který mi dává moc

divokost v mém srdci
touha po milování
strach z pout
z vězení za zločiny spáchané
v mém vlastním svědomí

nikdo z vás
nedostane se do mé hlavy
aby získal mé srdce
jsem sám sobě běsem
černokněžníkem z minulosti

kdo jen pochopí
co jen chci
snad vám čarodějky napoví
tarotové karty
namalované za posledním úplňku
kdy bouře zuřila
přitom kdy štětce dotýkali se karet

nebo se pro vás stanu
tím neznámým
tichým přízrakem, který jsem do teď
o němž nebudete vědět nic…

kdo jsem, poznáte…

teď bych chtěl ochutnat tvé rty a nemyslet na nic jiného…
než uhlíky vyhasnout.
Autor Vlk v rouše, 31.08.2010
Přečteno 319x
Tipy 31
Poslední tipující: Issa, Haminka, Bíša, TetaKazi, Laivindia, James Libustka, Churry, dream in emptiness, Kristine Clary-Aldringen, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera zase se mi někdo trefil do noty

23.02.2011 00:33:00 | Issa

Krásně si to rozbalil.))

31.08.2010 22:59:00 | carodejka

Zamyšlenkové, poutavé... jasně sdílné a barvité. ST!

31.08.2010 09:31:00 | NikitaNikaT.

hej ty vlku, dávej si pozor abych si na tvou osobu nevyložila runy, to bych o tobě věděla vše během několika vteřin :-D....jinak nádherná báseň :-)

31.08.2010 08:31:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí