Noční

Noční

Anotace: ...

Mňoukání kočky
Vrnění – a hop mi do klína
Měsíc před chvílí hvězdy rozsvítil
A hned je zase zhasíná.

Probouzí se noční klid
Kočičí vrnění mezi tmou
Jedna hvězda z nebe spadla
Vše je pro nás zatím hrou.

Kolik lidí asi právě teď
Sedí pod měsícem?
Kolik koček asi právě
Vrní pod hvězdami v trávě?


Noční klid už dávno nastal
Jen psi vyjí na měsíc
Sedí tu jen jedna holka
S černou kočkou – a nic víc.
…Nic víc…
Autor Pure.Andrie, 31.08.2010
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí