Spoutání

Spoutání

Anotace: ¨někdy moc používáme hlavu

Bolí mě záda,
bolí mě tělo.
Hlava by též ráda.
Kam se jí podělo?

Cítím samotu,
cítím prázdnotu.
Jsem jak bez hlavy.
Co to?
Konečně nemám obavy.
Autor Lodě, 06.01.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí