Poezie života

Poezie života

Anotace: ... když skončí procházení světem

Procházíte světem
a stále přemýšlíte

nad ubrečeným počasím,
nad přicházejícím stářím,
nad bolestí v srdci,
nad hodnotou peněz.

A když si najednou
před vás
stoupne nějakej debil
s nabitou pistolí,

v tu chvíli
si jen tak svobodně
lehnete
mezi všechny ty
spěchající lidi

a máte spoustu času
přemýšlet,
jak má skutečně vypadat
Poezie života.
Autor Anjobi., 31.08.2010
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, TetaKazi, doktor srdcí, al-pacino, Divoženka1, Bíša, CULIKATÁ, Gabrielle, Jiná, Andýsek73
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí