Jsem tvůj bůh

Jsem tvůj bůh

Jsem tvůj bůh,
Jsi moje všechno,
Jsem kruh,
Jsi moje všechno.

Podej mi ruku,
Podám ti verše,
Podej mi květinu,
Podám ti srdce.

Jsem tvůj bůh,
Máš moje verše a moje srdce,
Jsem tvůj bůh,
Máš mě.

Jsem tvůj bůh,
Jsem,
Jsi ten bezvěrec.
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak krásný nápad a ty ho s prominutím pohnojíš.
Tak znova a pořádně.

01.09.2010 21:09:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí