Nic

Nic

Anotace: souboj bez pravidel

sedím zády proti rozbitému oknu
pár střepů ještě leží na koberci

s odvahou fakírů přecházíš bosá
od umyvadla k posteli a zpátky

dávno už nespočítám
po kolikáté se dá znovu prohrát
a myšlenky urovnané v lepenkové krabici
konečně dávají smysl

plácáš nesmysly
a slzy Ti rozmazávají oční stíny

krvavá chodidla otíráš do béžových prostěradel
a rudá barva Ti ladí k černým vlasům

opíráš se, abys nespadla
a rukou kreslíš zvláštní svastiky
na zaprášený okenní rám

chuchvalce prachu chvíli letí
vzduchem jako motýli
a pak se mění v larvy
co se zavrtávají do koberce

vše je naopak a správně

sedím a mám hlavu v dlaních
snad tak přestane bolet, brzy
když srdce do dlaní vzít nemohu

za pár minut se o to možná pokusím

.. poslední cesta
ke kuchyňské lince.
Autor Langoš, 31.08.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, dream in emptiness, ewon, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. pak je to naprosto v pořádku. nadšení by bylo nemístné. jako je tomu ostatně vždy a u všeho ;-) L.

01.09.2010 17:46:00 | Langoš

působivá.. jen ten konec mě nějak nenadchl.. ST ;)

01.09.2010 16:46:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí