Hodnota priateľstva

Hodnota priateľstva

... bez Teba padám do priepasti,
som iba telo bez duše,
pozostávajúce
z vŕzgajúcich kostí,
a to telo hostí
strápeného ducha, ktorý
denne nad tým húta, čo si
počne bez Teba, keď
osud ma zas pokúše, kto
mi cennú radu poskytne, ak
sa problém vyskytne, kto
ponúkne mi vrúcne dlaň;
za Teba ja život dám, ak sa budeš
spolu so mnou radovať či strachovať,
za spravodlivosť vytrvalo bojovať,
tak pokojne nazývaj sa mojím priateľom,
lebo pre moje srdce budeš
tým najvzácnejším pokladom...
Autor slnečnica, 31.08.2010
Přečteno 345x
Tipy 27
Poslední tipující: Wertlosigkeit, Divoženka1, vodnař, jaroslava anna, jedam, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Petbab, labuť, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí