Ilúzia

Ilúzia

Dovoľte mi naplniť ten sen,
že raz na oblohu vyletím si len,
za spevu vtákov sadnem na oblak,
do rúk vezmem ďalekohľad a
vnímajúc pokorne ten výjav dejín Zeme,
nastavím zrkadlo samej sebe...
Striasť zo seba faloš, klamstvo, rany boľavé
a sústrediť sa iba na to úprimné.
Užívať si tú výšku nad Vami a
pustiť k sebe iba závany
skutočnej ľudskej človečiny, ktorá
neublíži, iba dobré činí.
Dovoľte mi poznamenať len, že keď sa
z tej exkurzie opäť vrátim sem,
aspoň o málo milšia k Vám byť chcem...
Autor slnečnica, 01.09.2010
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Dračičák, Divoženka1, Elisha, vodnař, jedam, Kars, Tamara, Jiná, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

esté za Tvoji iluzi, která je vždy vzletná
iluze se nikdy na realitu neptá - také mě to slovo jednou inspirovalo,každý má tu svoji

10.09.2010 20:18:00 | Elisha

Odvaha ti křídla dá....a liter Tě zas přivítá.

03.09.2010 09:41:00 | Tamara

leť s odvahou

01.09.2010 20:57:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí