Kolo..

Kolo..

Anotace: .. tanec

San mi neće nikako na oči
ja sam zlotvor u zrcalu noći
osmijehom svojim Luna svira
znam odavno, tuga nema mira

zhodím krídla blanité do bažín
dosť bludičiek rado ich postráži
chcem sa zohriať, triašku vyhnať z tela
nevyľaká moja tvár dobiela

keď pri tanci očervenie razom
tanečníčky? z očí s hviezd odrazom
družné kolo vezme mory tiene
skok doprostred - des a prekvapenie

polnoc býva všade na Balkáne
divná, berú obe moje dlane
v kole nie som pánom svojho tela
ani duše.. do tla vyhorela
Autor Petbab, 01.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, hašlerka, zelená víla, Churry, Divoženka1, WAYWARD, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná.. st

01.09.2010 19:58:00 | zelená víla

...poklona a uznání ST

01.09.2010 13:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí