Letem světem...

Letem světem...

Anotace: ..............

Neustále s kvalitou,
ženu se za kvantitou.
K tomu jsem hledaným banditou,
co zbraň má vždy nabitou.
Nejsem islamistou,
budhistou,
ni hinduistou,
zůstávám stále nezlomným ateistou
a jsem nespokojen se svojí bustou.
S mojí malou komunitou,
mám čísi po okraj dolitou.
Pojídám stravu masitou
a i když nejsem husitou,
mám rád hudbu hlasitou.
Nikdy nemám svoji cestu jistou,
avšak dál zůstávám optimistou.
Nejsem nadšeným akvaristou,
ale stejně jako ryba preferuji vodu čistou.
Jsem lobistou,
co po dráze sviští s bobistou.
Kolem šípy střílím balistou,
jako tóny hrané pianistou,
co snaží se probít dobou nejistou.
Jsem času svého stylistou,
praktickým detailistou.
V životě houslistou
i rugbistou,
němým lingvistou,
co z burana stává se turistou.
Setkávám se s elitou,
Uznávám vše, co je raritou
i většinu toho, co souvisi s charitou,
a moje tvář stává se vrásčitou.
Ovšem dál hledám ostrov s pláží písčitou,
kde spočinu se svou Lolitou,
tam mlži se valí s ulitou,
tam pomalu stanu se necitou.
Autor James Libustka, 01.09.2010
Přečteno 350x
Tipy 22
Poslední tipující: divoska_jaja, Severka, Žqáry, Elisha, Gabrielle, malá slečna, carodejka, labuť, dream in emptiness, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas se zdá, žes hledal slova do rýmů a pak k nim něco dopsal "před to".

01.09.2010 20:35:00 | J.U. Ray

Moc hezká slovní hříčka.

01.09.2010 16:51:00 | carodejka

kdo si hraje, nezlobí: hříčkaři...***

01.09.2010 15:22:00 | ROMAN LOHNERT

A ještě si hračička
co skládá dobře slovíčka:))

01.09.2010 15:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí