Chtěla bych říct...

Chtěla bych říct...

Anotace: Tuhle básničku, teda spíš "básničku" věnuji svému nejlepšímu a nejmilovanějšímu příteli, který toho pro mě tolik udělal a já mu to nikdy nesplatila... Sám víš, že slova, která jsou tu napsaná, jsou pravdivá... for Yaevin

Chtěla bych říct
nenávidím Tě
zabiju Tě!
jsi můj nepřítel...

Ale místo toho...

Chtěla bych říct
nenávidím Tě
zničím Tě
jsi můj nepřítel...

Ale nemůžu, není to pravda...!

Bylo by to
jednodušší
kdybys mě nenáviděl
a já Tebe

Chtěla bych říct
nenávidím Tě
ale místo toho...

Miluju Tě
potřebuju Tě
jsi můj přítel...

Všechno by bylo
snazší
kdybys mě nenáviděl
a já Tebe

Všechno by bylo snazší
kdybych dokázala
zapomenout...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 01.09.2010
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí