Co ještě!

Co ještě!

Anotace: ...

Opouští zima své síly,
hoří tu na poli mák,
ležím pod oblakem bílým
a hledím na souhvězdí drak.

Přemýšlím co jsem kdy dělal,
co dělám a dělal bych rád,
jak pěstoun u odrostlých telat
chci roztančit ohradu z klád.

Utratit z kapsy,co ještě,
zbylo tam na dně,čert ví.
A na závěr v průvanu deště,
vypláchnout nejeden splín.

Nasázet les plný hřibů,
zapřáhnout několik mul,
má ústa jsou rotace slibů
a v kalhot jen puberty půl.

Co naplat!Říkám,co ještě,
vždy pití pil do dna,to vím.
Dnes ústa v průvanu deště
si vymývám nejeden splín.
Autor Zdenek, 01.09.2010
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Linzerka, CULIKATÁ, komantytapel, zenge, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný.

01.09.2010 21:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí