Den, Noc...

Den, Noc...

Anotace: sny, skutečnost, den a noc... všechno se to splete...

Noc a pár chvil touhy,
z dešťových kapek splétané copánky.
Copánky smutku a beznaděje,
krásných vteřin v prokletí...
Bijící srdce,
dvě

V kupkách sena pohřbený sen
znovu se probouzí
k životu...
Znovu se probouzí a čeká
na zázrak

V jedné ruce drahokam,
v té druhé zbytky polámaných duší,
stínohra milujcích se prstů
rozláme naději,
když doufá...

Úsměv na prázdných listech mučedníků,
úsměv na jeho tváři,
poklona pro hlupáky,
láska
bez víry v uzdravení,
bez víry v milování

Den?
Noc...
Autor Morsia, 01.09.2010
Přečteno 236x
Tipy 13
Poslední tipující: Mareritt, James Libustka, Babu-ssi, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí